Recruiter vestiging Leiden

Als Corporate Recruiter ben en voel jij je verantwoordelijk voor het waarmaken van één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen, namelijk het matchen van de doelstelling ten aanzien van Recruitment. Je werft nieuwe medewerkers die beschikken over de juiste vaardigheden voor de diverse lopende projecten op onze locatie in Leiden. Hierbij zorg je voor de juiste arbeidsmarkt communicatie, start je wervingscampagnes en verzorg je de communicatie met de kandidaten. Dit doe je op een creatieve manier waarbij je zelf de juiste wervingskanalen inzet.

Je gaat onderdeel uitmaken van het Recruitment team in Alkmaar en samen zijn wij verantwoordelijk voor het gehele Recruitment proces. Er is in overleg veel ruimte om eigen initiatieven te starten.

Wat vragen wij:

  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring als Recruiter of Intercedent is een pré
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibel, stressbestendig
  • Proactief en probleemoplossend vermogen
  • Commercieel en resultaatgericht

Verder ben je nieuwsgierig, daadkrachtig, kan goed samenwerken maar ook zelfstandig sta jij je mannetje, je houdt van administratie, je hebt kennis van de verschillende doelgroepen en weet deze te benaderen met de verschillende offline en online Recruitment tools. Je bent zeker van jezelf, ondernemend en commercieel ingesteld.

Wat bieden wij:

Een interessante en uitdagende functie in een informele dynamische werkomgeving waarbij wij meedenken over verbetering en aanpassing van onze processen zeer op prijs stellen, wij horen graag jouw mening. Een goed salaris. De functie is voor 32 tot 40 uur per week, waarbij de werktijd afhankelijk is van de behoefte, die we samen overleggen. Functie eisen zijn voor ons niet het allerbelangrijkste, jouw persoonlijkheid telt. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast van karakter bent, zaken snel oppakt, oog voor details hebt en beschikt over goede sociale vaardigheden.