Het Customer Care Center WFT gecertificeerd
26 juli 2016
HCCC opent extra vestiging
7 december 2016
Laat alles zien

Kwaliteit van uw sales vanuit het kanaal straatwerving / door2door verbeteren?

Kwaliteit

In samenwerking met opdrachtgevers en straatwerving- en door2door bureaus verbeteren wij de kwaliteit van de direct sales die op straat geworven zijn. Ervaring leert dat het percentage annuleringen hierdoor met 30% afneemt! Insteek die wij kiezen is het zo spoedig mogelijk nabellen van de sales om de nieuwe klanten te verwelkomen, gegevens te controleren en de verkoop te bevestigen. Het is ook mogelijk om deze gesprekken te combineren met het meten van de klanttevredenheid, het beoordelen van de medewerker die het abonnement afgesloten heeft en/of retentie & cross-sell.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *